Agenda

Agenda Dao van de Vrouw Opleiding

Door de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en door de inzichten die daarmee gepaard gaan veranderd de vorm van de opleiding. In juli 2020 weten we meer en zetten dan de hernieuwde vorm op deze site. Hieronder staat een richtlijn.

De opleiding start in februari 2021. Er is een kennismakingsdag op zaterdag 12 september, die als je de opleiding gaat volgen, gratis is. Mogelijk met een kleine groep vrouwen die belangstelling hebben in Groningen, Rotterdam of livestream te volgen.

De lesdagen worden aangeboden als intense blokken van ieder vrijdag (ochtend middag en avond) en zaterdag (alleen overdag) en zullen plaatsvinden in Rotterdam. Ieder jaar opnieuw wordt er met de deelneemsters individueel overlegd of een een vervolg passend is. Je tekent als deelneemsters per jaar in. De eerste twee jaar mag ook helemaal voor jou zelf zijn, je eigen pad staat centraal.

De opleiding biedt je dagelijkse chi kung trainingen aan

  • Op je eigen tempo train je. Train je dagelijks livestream mee dan ontwikkel je anders dan wanneer je deze mogelijkheid overslaat. De eerste twee jaar ben je hier volledig vrij in.
  • Jij bepaalt wat, waarin, wanneer je thuis traint.
  • Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan het spreekuur.

Agenda opleidingsdagen in Rotterdam

  • vrijdag 12 februari (ochtend, middag en avond) & zaterdag 13 februari (ochtend en middag) te Rotterdam
  • vrijdag 9 april (ochtend middag en avond) & zaterdag 10 april 2021 (ochtend en middag) te Rotterdam
  • 5 dagen in de periode van 3 t/m 20 mei 2021 Ibiza of Nederland; hierover zijn we nog in conclaaf. 
  • vrijdag 18 juni (ochtend middag en avond) & zaterdag 19 juni 2021 (ochtend en middag) te Rotterdam
  • vrijdag 24 sept (ochtend middag en avond) & zaterdag 25 sept 2021 (ochtend en middag) te Rotterdam
  • vrijdag 29 okt (ochtend middag en avond) & zaterdag 30 okt 2021 (ochtend en middag) te Rotterdam
  • vrijdag 3 dec (ochtend middag en avond) & zaterdag 4 december 2021 (ochtend en middag) te Rotterdam

Opleidingsdagen in het buitenland / binnenland

In de periode van 3 t/m  20 mei 2021 zijn we met de eerstejaars groep voor de opleiding op Ibiza. De exacte data weten we pas als de opleiding is gestart. Afhankelijk namelijk van het aantal deelneemsters gaan we met z’n allen of in twee kleinere groepen. Deze week is het hart van het eerste jaar. Op Ibiza heeft langere tijd een matriachale samenleving gewoond. Er zijn diverse krachtplaatsen die ons vrouwelijk bewustzijn versterken. Deze openbaringen leggen in de diepte de bodem van de ontwikkeling die gaandeweg het jaar verfijnd en uitgepakt wordt.  Om dit optimaal tot haar recht te laten komen zullen we op Ibiza met een kleine groep samen zijn.

De data van het tweede jaar (voor de vrouwen die in 2021 starten) zijn binnenkort bekend. We trainen wederom op vrijdagen en zaterdagen.

Neem deel aan de kennismakingsdag

Op zaterdag 12 september 2020 zal er een kennismakingsdag plaatsvinden in Rotterdam of Groningen, livestream of in levende lijve. Voor vrouwen die belangstelling hebben in de opleiding. Als je na deze dag besluit deel te gaan nemen aan het eerste jaar van de opleiding wordt deelname van deze dag in vermindering gebracht van de kosten van het eerste jaar.

agenda