Agenda

Agenda Dao van de Vrouw Opleiding

Door de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en door de inzichten die daarmee gepaard gaan veranderd de vorm van de opleiding. In juli 2020 weten we meer en zetten dan de hernieuwde vorm op deze site. Hieronder staat een richtlijn.

De opleiding start in februari 2021. Er is een kennismakingsdag op zaterdag 12 september, die als je de opleiding gaat volgen, gratis is. Mogelijk met een kleine groep vrouwen die belangstelling hebben in Groningen, Rotterdam of livestream te volgen.

De lesdagen worden aangeboden in een kleine groep van vrouwen en zullen plaatsvinden in Rotterdam. Ieder jaar opnieuw wordt er met de deelneemsters individueel overlegd of een een vervolg passend is. Je tekent als deelneemsters per jaar in. De eerste twee jaar mag ook helemaal voor jou zelf zijn, je eigen pad staat centraal.

De opleiding biedt je dagelijkse chi kung trainingen aan

  • Op je eigen tempo train je. Train je dagelijks livestream mee dan ontwikkel je anders dan wanneer je deze mogelijkheid overslaat. De eerste twee jaar ben je hier volledig vrij in.
  • Jij bepaalt wat, waarin, wanneer je thuis traint.
  • Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan het spreekuur.

Agenda opleidingsdagen in Rotterdam volgt in juli 2020

Neem deel aan de kennismakingsdag

Op zaterdag 12 september 2020 zal er een kennismakingsdag plaatsvinden in Rotterdam of Groningen, livestream of in levende lijve. Voor vrouwen die belangstelling hebben in de opleiding. Als je na deze dag besluit deel te gaan nemen aan het eerste jaar van de opleiding wordt deelname van deze dag in vermindering gebracht van de kosten van het eerste jaar.

agenda