Lees de ervaringen van anderen

~ Magisch ~
“Ik ervaar de opleidingsdagen als een warm en magisch bad waar ik verfrist en geïnspireerd uitkom. Ik kijk er dan ook echt naar uit en beleef er heel veel op allerlei niveau’s. De groep is fijn en geeft veiligheid en vertrouwen.”

~ Meer vrouwelijkheid ~
“De lessen ervaar ik als zacht, ontspannen en toegankelijk. Aan het einde van de dag voel ik mij ontspannen en opgeladen. Ook emotioneel kan ik goed loslaten. Gaandeweg krijg ik meer contact met mijn Vrouw Zijn.”

De godin van het dal is onsterfelijk.
We noemen haar de geheimzinnige vrouw, kwetsbaar en teder.
Haar vinden, is als het bereiken van de bron van hemel en aarde.
Verborgen achter ragfijne draden,
we kennen slechts een glimp van haar bestaan.
Toch kunnen we er oneindig van genieten.

Dao de Jing

~ Oplevende seksualiteit en intimiteit ~
“Helemaal precies kan ik er de vinger niet op leggen, maar ik merkte dat ik in mijn seksualiteit iets anders nodig had, praktisch misschien, om te begrijpen waarom het niet stroomde tussen mijn man en mij, al heel lang niet. Veel heb ik daarin uitgewerkt, mijn eigen verleden en de daarin opgelopen kleerscheuren zijn uitgewerkt. Ik ben geheeld, het is geheeld en toch bleef eronder die laag nog een onvervuld verlangen. Het vervulde verlangen ken ik wel, uit affaires die ik naast mijn huwelijk had. Maar in onze relatie, die al 29 jaar bestaat en waarin we, óók wel samen van alles hebben gedaan (aan therapie en tantra) is er “iets” wat steeds maakt dat we ervan weggaan, volgens mij doen we dat allebei. Door de opleiding is er een nieuwe fase in mijn relatie ontstaan, zo mooi, nu ik het schrijf krijg ik er tranen van. Ik ben het weer aangegaan met mijn man dankzij jou, je inspiratie en openheid. Na lange tijd hebben we weer echt hele fijne seks gehad. Ik heb er vertrouwen in dat we deze eerste stap en bevredigende toenadering kunnen bestendigen.”

~ Helend ~
“Ik ervaar het samenzijn tijdens de dagen en de reizen als ontzettend helend en liefdevol voor mijzelf. Ik adem meer door, ben sterker, fitter en draagkrachtiger. De zwaarte glijdt weg uit mijn bestaan.”

~ Eigenwaarde ~
“Het voelt helder, duidelijk, mijn organen spreken en bewegen. Ik kan ze voelen en horen, liefdevol naar ze luisteren en tegen ze praten. Bijzonder. Er is in mijn leven een helende beweging gaande, inzichten komen tot me en leiden naar voor mezelf kiezen. Er is nu geen andere keuze meer dan dat, het lukt me! En daar ben ik dankbaar voor. Ik zeg nee tegen projecten en werk dat nu niet past. Automatisch stoppen dingen ook of kiezen anderen er ineens voor niet meer door te gaan met een project nu ik aangeef dat ik iets op een bepaalde manier niet meer wil doen. Allemaal kleine cadeautjes. Ik doe weer wat ik leuk vind en verdien er mijn geld mee.”

ervaringen